Uw huis onze missie

Werknemerszone

Beste collega

Hieronder vind u enkele formulieren om nog sneller te communiceren met de bureau. Klik op het formulier dat u nodig hebt, en vul het in.
We komen zo snel mogelijk bij u terug.

Met vragen kan u ons altijd contacteren op info@dcobeerse.be

Hoe wordt u werknemer bij ons?

Alles start met je sollicitatie bij onze onderneming. Dit kan zowel door langs te komen of door ons het ingevulde sollicitatieformulier dat je vindt onder "formulieren" te bezorgen ofwel door je gegevens hiernaast (rechterkolom) in te vullen en ze ons door te sturen. Zodra wij een uurrooster voor je kunnen opmaken zullen we je contacteren om nogmaals te peilen naar je beschikbaarheid, je verplaatsingsmogelijkheden en je akkoord over de ingevulde dagen en klanten. Mogelijk word je voor je start nog gevraagd om deel te nemen aan een korte praktische proef. Indien dit alles in orde is kan je je vast contract ondertekenen en kan je je klanten een bezoekje brengen na afspraak.

Toch moeten de nieuwe sollicitanten ook rekening houden met het volgende :

1. kandidaten die hun eigen klanten meebrengen worden zonder meer onmiddellijk aangeworven na voorlegging van enige referenties.

2. enkele van onze voorwaarden om je kandidatuur te weerhouden zijn basiskennis nederlands en enige ervaring in de poetssector of gelijkgesteld.

We doen echter al jaren ons best om iedereen met voldoende inzet aan te werven en ook in dienst te houden.

Nieuws Werknemers

Kalender

Hieronder de DCO Kalender

Vertaal/Translate »